Η μητέρα του φίλου μου έκανε τα καλύτερα γ@μnσi@!

Γεια σας παιδιά, είμαι ο Χρήστος Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν από καμιά εβδομάδα και αφορά εμένα και την μητέρα του φίλου μου την Λούση. Η μητέρα του φίλου μου είχε ένα μεγάλο στήθος αλλά και ένα φοβερό, βραζιλιάνικο, στητό κωλαράκι.

Ο Νίκος με περνάει τηλέφωνο και μου λέει: "Ο πατέρας λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι στην Κύπρο και εγώ με την μάνα μου θα πάρουμε το αυτοκίνητο και θα πάμε στο εξοχικό μου. Θες να έρθεις;"

Εγώ γουστάρω την μητέρα του φίλου εδώ και καιρό καθώς την έπιασα πολλές φορές να με κοιτάει και ορισμένες φορές έκανε ότι της έπεφταν πράγματα και έσκυβε και ανέβαινε η φούστα της και πολλές φορές διακρινόταν το δαντελωτό κιλοτάκι της κυρίως όταν έφευγε ο άντρας της και ο γιος της από την κουζίνα και πήγαιναν προς το σαλόνι. Πίστευα λοιπόν ότι θα γινόταν φάση με την μητέρα του φίλου μου και έτσι του είπα οκ. Γύρω στο μεσημέρι ήρθαν να με πάρουν. Οδηγός ήταν η Λούση.

- Νίκο μπες πίσω να καθίσει ο Χρήστος μπροστά… 
Loading...
loading...

Loading...
Η μητέρα του φίλου μου έκανε τα καλύτερα γ@μnσi@! Η μητέρα του φίλου μου έκανε τα καλύτερα γ@μnσi@! Reviewed by GOSSIP.SERVICES on Ιουλίου 25, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.