Με τη μάνα του κουμπάρου

Η σχέση με την κουμπάρα καλά κρατούσε αφού λόγω της κουμπαριάς των παιδιών μας είχαμε δημιουργήσει με τους γονείς Μαίρη και Αντώνη οικογενειακή φιλία, έτσι βλεπόμασταν πιο τακτικά και σαν οικογενειακοί πλέον φίλοι αλλά και σαν εραστές με την 44χρονη τώρα Μαίρη χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτε, ούτε ο 54χρονος τώρα Αντώνης ούτε η γυναίκα μου, ούτε τα παιδιά μας. 1,5 χρόνο τώρα βλεπόμασταν κάπου 3 φορές το μήνα, πότε στο γνωστό ξενοδοχείο του μετρό του Ν. Κόσμου, καμιά φορά σπίτι της αφού ο Αντώνης φανατικός φίλος του οσφπ πήγανε τακτικά στο γήπεδο, και καμιά φορά σε γκαρσονιέρα περιοχή αμπελοκήπων που την νοίκιαζε παλιός φίλος και συνάδελφος από τη δουλειά παντρεμένος και αυτός και την είχε για τέτοιες περιπτώσεις.

Να όμως που όλα έχουν κάποιο τέλος. Μετά το διήμερο του Πάσχα που μας πέρασε που ήμασταν εγώ και η Ευτυχία φιλοξενούμενοι της Μαίρης και του Αντώνη στο εξοχικό τους κάπου στην ανατολική αττική, ένα τηλεφώνημα 3 μέρες μετά με αναστάτωσε στην κυριολεξία.

- Κώστα νομίζω ότι κάτι έμαθε ο Αντώνης για μας γιατί από προχθές που γυρίσαμε από το Πάσχα μου ρίχνει συνέχεια υπονοούμενα. Τη δεύτερη μέρα το βράδυ που φύγατε με την ευτυχία, η αδελφή του, χήρα και απατημένη, τον πήρε τηλέφωνο και μιλάγανε αρκετή ώρα χωρίς να μπορέσω να ακούσω,,,,
Loading...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
loading...
Επίσκ. σε ιστότ.
Loading...
Με τη μάνα του κουμπάρου Με τη μάνα του κουμπάρου Reviewed by GOSSIP.SERVICES on Αυγούστου 19, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.