Η ποuτανα πρώην κολλητή μου

Η ιστορία διαδραματίζεται όταν ήμουν 18 ετών στην Τρίτη λυκείου με την κοπέλα του πρώην κολλητού μου που ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε μαλώσει άσχημα και δε μιλούσα με κανέναν τους. Αυτή δεν ήθελε να με βλέπει, από ότι έλεγε, οπότε δεν είχαμε πλέον επαφές μετά το μάλωμα, μέχρι εκείνη τη μοιραία ημέρα.

Πήγα σχολείο κι ενώ ήξερα ότι ήταν να μην έρθει αυτή και αυτός, ήρθαν τελικά προς εκνευρισμό μου. Τότε κάποια στιγμή προς το τέλος του 6ωρου ανέβηκα στον πάνω όροφο του σχολείου για να μην τους βλέπω, ώσπου ξαφνικά μου λέει αυτή…

-    τι έγινε, δε γουστάρεις να με βλέπεις;

-    Εννοείται… μου ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι.
loading...

-    Μήπως σου ανεβάζω και κάτι άλλο και για αυτό δε γουστάρεις να με βλέπεις;

-    Ναι… αυτό ακριβώς, το βρήκες ηλίθια…

Απάντησα ειρωνικά και αμέσως βγάζει τη μπλούζα της και μένει με το σουτιέν (μεγάλα βυζιά για το ύψος της και πολύ στητά). Εγώ μένω μαλάκας να την κοιτάω! Με παίρνει από το χέρι, με πάει σε μια τάξη και μου λέει…

-    εδω θα με ξεσκίσεις!

-    Πας καλά;… είναι κάτω ο άλλος και άσε που δε θέλω να σε γαμήσω.

-    Αυτό κανονίζεται…

και αμέσως ρίχνεται πάνω μου, με φιλάει και μου χαϊδεύει τον πούτσο. Τρελάθηκα όπως ήταν φυσικό και της είπα ξανά:

-    Είναι κάτω… αν μας δει την έβαψες!

-    Προς το παρόν θέλω να με γεμίσεις με τα υγρά σου…

και με μια κίνηση μου κατεβάζει το παντελόνι και το μποξεράκι και άρχισε να θηλάζει το πέος μου με μανία, ενώ εγώ της το έβαζα πιο βαθιά στο στόμα της ώσπου έχυσα μέσα στο στόμα της και τα κατάπιε. Μου είπε:

-    Δεν τελειώσαμε εδώ… θα γλείψεις το υγρό μουνί μου τώρα!

Ξεκίνησα αμέσως αφού της έβγαλα την στρινγκάρα της να γλείφω το μουνί της και να της βάζω στην αρχή ένα δάχτυλο και μετά όλο το χέρι. Άρχισε να φωνάζει:

-    Αχ… με σκίζεις με το χέρι σου, δε θα αντέξω, θέλω να με γαμήσεις αμέσως!

Ξεκίνησα να της τον χώνω με όλη μου τη δύναμη και πολύ γρήγορα για κάνα δεκάλεπτο. Την ένιωσα να χύνει, να τρέμει ολόκληρη και να ουρλιάζει. Έπειτα τη σήκωσα και την έβαλα στα τέσσερα και αφού την έπιασα από τα μαλλιά άρχισα να μπαίνω τόσο βαθιά που κόντεψε να λιποθυμήσει από την καύλα, ενώ έχυνε συνεχώς.

-    Ετοιμάσου να πονέσεις πολύ πουτανάρα μου…

της τον βάζω σιγά-σιγά στον κώλο και άρχισα να την σφυροκοπάω. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι σε λίγο θα χύσω και μου είπε «χύσε μέσα στο μουνί μου», δεν άντεξα και άρχισα να χύνω μέσα της. Μόλις τελείωσα και πήγα να ντυθώ για να φύγω, ήρθε, μου έβγαλε πάλι το μποξεράκι και άρχισε να μου τον θηλάζει. Ύστερα τον έβαλε ανάμεσα στα βυζιά της και μου έκανε ισπανικό για 10 λεπτά περίπου, ώσπου έχυσα πάλι στο πρόσωπο και τα βυζιά της.

Μαζεύτηκα και έφυγα αφοί τη φίλησα. Συνέχισα να τη γαμάω κι άλλες φορές και δε μας κατάλαβε ποτέ ο δικός της.
Loading...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...
Η ποuτανα πρώην κολλητή μου Η ποuτανα πρώην κολλητή μου Reviewed by GOSSIP.SERVICES on Αυγούστου 16, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.