Eρωτικη Ιστορια.Mαρια φοτητρια:Ειχα μείνει πολυ πισώ στα μαθημάτα της ,μια μερα πηγε στο γραφειο του καθηγητη της και..(video)


Η κάτωθι ιστορία αποτελεί περιπέτεια της Μαρίας, μιας μουνάρας βυζαρούς φοιτήτριας που ηθελε να γίνει αεροσυνοδός. Η Μαρία ήταν από μικρή το όνειρο κάθε άνδρα. Είχε τεράστια βυζιά, καστανόξανθα μαλλιά, μάτια-θάλασσες, καταγάλανα, σαρκώδη χείλη και ήταν ψηλή. Δεν ήταν αδύνατη, είχε τα κιλάκια της, που όμως της πήγαιναν και την έκαναν ακόμη πιο θελκτική και σέξι. Η ιστορία ξεκίνησε από το 2ο έτος. Η Μαρία χρωστούσε 10 μαθήματα, καθώς στο πρώτο έτος δε διάβαζε καθόλου. Περισσότερο έκανε δημόσιες σχέσεις παρά παρακολουθούσε τα μαθήματα. Γι’ αυτό λοιπόν και άρχισε να τα βρίσκει μπαστούνια. Νοίκιαζε ένα δυαράκι κάπου στο κέντρο της πόλης, έμενε μόνη της και παράλληλα δούλευε περιστασιακά ως baby-sitter για να καλύπτει τις βασικές της ανάγκες.

Ακόμη πριν από την περίοδο της εξεταστικής, η Μαρία ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη καθώς παρακολουθούσε ελάχιστα τα μαθήματά της. Βολευόταν προσωρινά με σημειώσεις συμφοιτητών, που όμως δεν κάλυπταν το ευρύ φάσμα της ύλης της.

Μόλις έφτασε η εξεταστική, η βυζαρού καυλιάρα μας, ξέχασε τα ξενύχτια και τις κραιπάλες, κάτι που της στοίχισε πολύ μιας και είχε συνηθίσει να καλοπερνά. Αφού έδωσε το πρώτο μάθημα και είδε ότι δεν το πέρασε, αποφάσισε να μιλήσει με τον καθηγητή μήπως καταφέρει να του αλλάξει γνώμη, και να την περάσει έστω με βάση.

Η καυλιάρα μας χτυπούσε τη πόρτα του γραφείου του καθηγητή της στις 9 πμ ακριβώς. Φορούσε ένα στενό άσπρο πουκάμισο που τόνιζε τα γιγάντια αγελαδο-μαστάρια της, ένα κολλητό παντελόνι που διέγραφε ξεκάθαρα τις ποδάρες της και είχε τα μαλλιά της αλογοουρά.

- Περάστε…

ακούστηκε η φωνή του καθηγητή.

- Καλημέρα, κύριε καθηγητά…

αποκρίθηκε η βυζαρού, με ένα τόνο γλειψίματος στη φωνή της.

- Είμαι η Α, σας είχα πει ότι θα περάσω.

- Α ναι, περάστε δεσποινίς…

είπε ο καθηγητής που από τη πρώτη στιγμή είχε μπανίσει την βυζαρού φοιτήτριά του.

- Πείτε μου, συμπλήρωσε, τι μπορώ να κάνω για εσάς;

Η Μαρία προχώρησε προς το γραφείο του κουνώντας θηλυκά την κωλάρα της και κάθισε στην καρέκλα
loading...
απέναντι από τον καθηγητή της. Αφού του εξήγησε το λόγο της επίσκεψης της, χαμήλωσε απογοητευμένη το βλέμμα περιμένοντας την απάντηση του καθηγητή της.

- Τα έχω μαζί μου τα γραπτά, μισό λεπτό να βρω το δικό σου. Α! να το. Μα εσύ Μαρία έχεις κάνει αρκετά λάθη και τα περισσότερα αδικαιολόγητα…

είπε ο καθηγητής ενώ κοίταζε κλεφτά το πλούσιο μπούστο της Μαρίας.

- Δε βλέπω άλλη λύση, εκτός και αν...

είπε και το βλέμμα του άστραψε.

- Εκτός και αν τι;… απάντησε η Μαρία.

- Πάντα υπάρχει εναλλακτική…

συμπλήρωσε ο καθηγητής και σηκώθηκε από την καρέκλα του. Την πλησίασε και στάθηκε όρθιος μπροστά της. Της σήκωσε το πρόσωπο με το δάχτυλό του και την κοίταξε πονηρά. Τα μάτια της καρφώθηκαν στα δικά του. Αμέσως το βλέμμα του κατέβηκε στον ψηλό όμορφο λαιμό, στο άνοιγμα του πουκαμίσου και στα κουμπιά που ''βογκούσαν'' από την πίεση που ασκούσαν οι βυζάρες της και ένιωσε τον καβάλο του να σκληραίνει.

- Εξαρτάται από το τι είσαι πρόθυμη να προσφέρεις, είπε.

- Κύριε καθηγητά... εγώ δ… δεν κάνω τέτοια πράγματα…

είπε η Μαρία και τα μάγουλά της κοκκίνισαν.

- Τότε λυπάμαι, δε βλέπω άλλη λύση, περάστε.

Η Μαρία, μην έχοντας άλλη λύση μιας και δεν την έπαιρνε να μείνει και σε άλλα μαθήματα, άπλωσε το χέρι της και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του καθηγητή της. Ο πούτσος του πετάχτηκε σκληρός και όρθιος στο πρόσωπο της, κάνοντας τη να γουρλώσει τα μάτια από την έκπληξη. Τον έπιασε με το χέρι της και τον περιεργάστηκε. Έβγαλε τη γλώσσα και έκανε μια γλειψιά σε όλο το μήκος της πούτσας, μέχρι που άνοιξε το στόμα, τον χτύπησε για λίγο στη γλώσσα της και τον κατάπιε όλον. Άρχισε να τον τσιμπουκώνει ενώ ξεκούμπωνε τα κουμπιά από το πουκάμισο της, μένοντας με το σουτιέν το οποίο δεν έκρυβε σχεδόν καθόλου τα βυζιά της. Ο καθηγητής την έπιασε από τη κοτσίδα, της τράβηξε το κεφάλι πίσω, την κοίταξε αυστηρά και της είπε:

- Τώρα θα δεις τι κάνω σε άτακτες μαθήτριες όπως εσύ πουτανάκι!
Loading...

Με μία κίνηση την έβαλε να γονατίσει και της ξαναμπούκωσε το στόμα με το πρησμένο του καυλί. Της γαμούσε το στόμα και η πουτανίτσα έβγαζε μουγκρητά καύλας, ενώ το μουνάκι της έσταζε. Μετά από αρκετή ώρα, τη σήκωσε και την έβαλε να σκύψει με τα χέρια στην έδρα. Της κατέβασε το παντελόνι, της κατέβασε και το στρινγκάκι και άρχισε να της γλείφει το μουνάκι ρουφώντας τα υγρά της που έσταζαν ασταμάτητα.

- Αχ… τι μου κάνετε κύριε καθηγητά, αχ! Γλείψτε με, ρουφήξτε με την πουτανίτσα, πούτσο θέλω, γι’ αυτό δε διάβασα, τιμωρήστε με!

Ο καθηγητής ακούγοντας τα λόγια της βυζαρούς, έπιασε το πούτσο του και τον κάρφωσε απότομα στη μουνάρα της, κάνοντάς την να ουρλιάξει από πόνο και καύλα. Το μουνάκι της ήταν στενό κάτι που τον παραξένεψε, αλλά ταυτόχρονα τον καύλωσε και πιο πολύ. Άρχισε να επιταχύνει και να τη γαμάει όλο και περισσότερο, ενώ έπιανε τις βυζάρες από κάτω που κουνιόντουσαν σαν τρελές.

- Χύνω, χύνω πουτανάκι μου, όλα μέσα στη μουνάρα σου, παρ’ τα μωρό μου όλα!

- Αχ, σας παρακαλώ… όχι μέσα, δεν παίρνω αντισ…

και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση της ένιωσε το καυτό σπέρμα του καθηγητή της μέσα στο μουνάκι της.
Eρωτικη Ιστορια.Mαρια φοτητρια:Ειχα μείνει πολυ πισώ στα μαθημάτα της ,μια μερα πηγε στο γραφειο του καθηγητη της και..(video) Eρωτικη Ιστορια.Mαρια φοτητρια:Ειχα μείνει πολυ πισώ στα μαθημάτα της ,μια μερα πηγε στο γραφειο του καθηγητη της και..(video) Reviewed by GOSSIP.SERVICES on Οκτωβρίου 29, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.