Survivor Απίθανος καβγάς Σκορδά-Σαλαγκούδη στον αέρα .Αρχισαν τα Γαλλικα(video)

 

Ένας απίθανος καβγάς σημειώθηκε στον αέρα του «Πρωινού», όπου καλεσμένη ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησε για όσα συνέβησαν στο Survivor, αλλά δεν άργησε να «πλακωθεί» με την Φαίη Σκορδά.

Το πρώτο πράγμα που σχολίασε η Ανθή ήταν φυσικά η χθεσινή πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε ο Λιανός στους παίκτες χρησιμοποιώντας το όνομά της.

Ύστερα, αναμενόμενο ήταν η Φαίη Σκορδά που της έπαιρνε συνέντευξη να αναφερθεί και στις φήμες που διαδίδονταν για την βοήθεια που δέχτηκε η Ανθή από τον μπαμπά της και γενικά την οικογένειά της για να μπορέσει να παραμείνει στο παιχνίδι. Κάτι που φάνηκε να ενοχλεί την Ανθή η οποία το έδειξε.

Κάπου εκεί δημιουργήθηκε μια on air παρεξήγηση θα έλεγε κανείς μεταξύ αυτής και της Φαίης Σκορδά κι ενώ ακούστηκαν ατάκες που πετούσαν «καρφιά» με το νόημά τους, οι δυο τους κράτησαν το χαμόγελό τους και την καλή τους διάθεση.

Ο έντονος διάλογος Σαλαγκούδη-Σκορδά ξεκινα βίντεο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
                                                                                                                                    Επίσκ. σε ιστότ.
Survivor Απίθανος καβγάς Σκορδά-Σαλαγκούδη στον αέρα .Αρχισαν τα Γαλλικα(video) Survivor Απίθανος καβγάς Σκορδά-Σαλαγκούδη στον αέρα .Αρχισαν τα Γαλλικα(video) Reviewed by GOSSIP.SERVICES on Απριλίου 06, 2021 Rating: 5
Από το Blogger.