Αμαρτωλή περιπέτεια με τη Θεια

Ξεκινώντας να πω δυο λόγια για εμένα και τη μάνα μου. Εγώ είμαι φοιτητής, 21 ετών, με ύψος 1.90 και καλοδιατηρημένο σώμα. Η μάνα μου είναι 44 ετών ξανθιά με αρκετά φιτ κορμί για την ηλικία της. Το στήθος της είναι μέτριο προς μεγάλο, αρκετά στητό και ο κώλος της σχετικά γυμνασμένος μιας και βοηθάει αρκετά το τρέξιμο που συνηθίζει να κάνει. Πάντα είχαμε άριστη σχέση ιδιαίτερα από τότε που μας άφησε ο πατέρας, ωστόσο μένουμε χωριστά καθώς εγώ σπουδάζω και εκείνη μένει στο χωριό.

Η ιστορία εξελίσσεται στο χωριό τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου διαμένω στο χωριό. Η μητέρα μου μια γυναίκα πάντοτε χαμογελαστή και γλυκιά, το όνειρο κάθε άντρα θα έλεγα, ωστόσο μετά το δυσάρεστο γεγονός δεν είχε βιώσει άλλη σεξουαλική εμπειρία.

Ένα καλοκαιρινό βράδυ αραχτοί στο μπαλκόνι πίνουμε κρασί και λέμε τα νέα μας. Η μητέρα μου φοράει ένα κολλητό σορτσάκι γκρι, αρκετά κοντό κι από πάνω άσπρο φανελάκι με ντεκολτέ πάντα φτιαγμένη στη τρίχα. Οι μεγάλες της ρώγες διαγράφονταν στο φανελάκι από το δροσερό αεράκι. Εγώ φορώντας ένα αθλητικό σορτσάκι και γυμνός από πάνω. Έχοντας πιεί πλέον σχεδόν όλο το μπουκάλι με το κόκκινο κρασί είχαμε αρχίσει και οι δυο να ζαλιζόμαστε και εκείνη την ώρα άρχισε μια περίεργη συζήτηση για τα σεξουαλικά μας,

-Έχεις μεγαλώσει πολύ αγόρι μου ολόκληρος άντρας έχεις γίνει φαντάζομαι πόσο τυχερά θα είναι αυτά τα κορίτσια που κοιμούνται μαζί σου… δυο μέτρα παιδί γυμνασμένο πρέπει να έχεις πολλές επιτυχίες.

Όταν μου το είπε αυτό ντράπηκα πολύ, δεν είχα ξανακάνει τέτοια συζήτηση μαζί της.

- Σε ευχαριστώ πολύ μαμά, η αλήθεια είναι ότι έχω
loading...

Loading...
Μετ. σε ιστότ.
Loading...
Αμαρτωλή περιπέτεια με τη Θεια Αμαρτωλή περιπέτεια με τη Θεια Reviewed by GOSSIP.SERVICES on Αυγούστου 03, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.