Πενταήμερη με τις καθηγήτριες (1ο μέρος)

Όπως είναι γνωστό οι παρέες γράφουν ιστορία κι έτσι και η δικιά μας είχε γράψει τη δικιά της στο Περιστέρι. Εγώ (Κώστας), ο Γιώργος και ο Σταμάτης δεν είχαμε αφήσει θηλυκή γάτα που να αξίζει και να είναι κοντά στην ηλικία μας, χωρίς να περάσει από κάποιου το κρεβάτι, μοιραζόμενοι βέβαια τις καλύτερες μεταξύ μας σε κοινά. Στα τέλη όμως της Γ' Λυκείου θα είχαμε ίσως την πιο αναπάντεχη και επική σεξουαλική μας εμπειρία, από αυτές που σε σημαδεύουν ως άνθρωπο. Αρχικά όμως ας μας περιγράψω:

Αρχίζοντας από τον Γιώργο, ο Γιώργος ήταν το εξωτικό στοιχείο της παρέας. Η μητέρα του Γιώργου κατάγονταν από το Καμερούν και λόγω αυτού είχε κληρονομήσει αφενός μια ιδιαίτερη καστανή επιδερμίδα που σε συνδυασμένο με το γυμνασμένο σώμα του ήταν πραγματική γυναικοπαγίδα, αφετέρου όμως είχε την τύχη να κληρονομήσει και τα περίφημα αντίστοιχα αφρικανικά «προσόντα». Ο Σταμάτης από την άλλη, ήταν ο κλασσικός αμούστακος έφηβος με το παιδικό πρόσωπο που σίγουρα εκ πρώτης όψεως δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό, από το κεφάλι όμως και κάτω αντίκριζες ένα ψηλό άντρα, με ένα κορμί γεμάτο μύες (λόγω του πάθους του για τη γυμναστική) και από προσωπική εμπειρία απίστευτες αντοχές και ενέργεια. Εγώ τέλος, ήμουν κατά κάποιο τρόπο το μοντέλο του σχολείου. Ξανθός, με γυμνασμένο κορμί και παρά το ότι ήμουν 18 έμοιαζα μεγαλύτερος. Τα πυκνά γένια μου σε συνδυασμό με ένα πρόσωπο με χαρακτηριστικές γωνίες, έδιναν την εντύπωση ότι ήμουν τουλάχιστον είκοσι δύο.

Πίσω στην ιστορία μας… το σχολείο είχε κανονίσει να πάμε πενταήμερη στην Πάτρα. Οι καθηγητές που θα συνόδευαν τους μαθητές ήταν ο γυμναστής ο κύριος Νίκου και τρείς καθηγήτριες, λόγω της αναλογίας που υπήρχε ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Οι τρείς καθηγήτριες ήταν η καθηγήτρια των Αγγλικών η κυρία Τζέιμς, η καθηγήτρια της πληροφορικής η κυρία Π και η καθηγήτρια των λατινικών η κυρία Τ. Και οι τρείς ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας σε επίπεδο ομορφιάς. Η κυρία Τζέιμς κατάγονταν από τη Βρετανία, ήταν μόλις 25 χρονών, φυσική κοκκινομάλλα με μελιά μάτια, με μία απίστευτή λευκή επιδερμίδα, η οποία θύμιζε γενικά νεράιδα αναγεννησιακού πίνακα. Η κυρία Π ήταν λίγο μεγαλύτερη από την κυρία Τζέιμς λίγο πριν τα τριάντα και αρραβωνιασμένη με τον κομπλεξικό φυσικό του σχολείου. Μπορεί να ήταν μικροκαμωμένη (1.50), αλλά είχε ένα υπέροχο στήθος και ολοστρόγγυλα οπίσθια, ενώ είχε πανέμορφα καστανόξανθα μαλλιά. Τέλος, η κυρία Τ ήταν η ονείρωξη κάθε μαθητή. Γύρω στα σαράντα, με ένα υπέροχο καλλίγραμμο κορμί (από ότι ήξερα γυμναζόταν σε καθημερινή βάση), μακριά μαύρα μαλλιά και μία παρουσία που ανέδυε κύρος και σεξαπίλ. Παντρεμένη με γνωστό βουλευτή και μητέρα δύο παιδιών.

Οι πρώτες δύο μέρες κύλησαν κανονικά, με τις συνηθισμένες ανοησίες που γίνονται σε μια πενταήμερη. Το δεύτερο βράδυ ενώ είχαμε κάτσει και παίζαμε χαρτιά και πίναμε κάτι μπύρες, χτυπάει η πόρτα για τον κλασσικό έλεγχο. Η ώρα ήταν ήδη 11:30 (το δωμάτιο μας το έλεγχαν τελευταίο επειδή ήταν το μοναδικό δωμάτιο του 4ου ορόφου που είχε καταλάβει το σχολείο μας για και γενικά ένα από τα ελάχιστα δωμάτια του συγκεκριμένου ορόφου που είχε ενοίκους) και επειδή κανείς μας δεν είχε όρεξη να τρέχει να κρύβει τις μπύρες συνεχίσαμε να παίζουμε χαρτιά κανονικά. Στον έλεγχο ήταν η κυρία Π και η κυρία Τζέιμς, οι οποίες μόλις είδαν τις «παρανομίες» μας, έκαναν τους γνωστούς θεατρινισμούς που κάνουν οι καθηγητές σε αυτές τις περιπτώσεις. Λόγω του ότι όμως διέκρινα ότι η αντίδραση τους ήταν περισσότερο στα πλαίσια του τυπικού κι όχι αποτέλεσμα πραγματικής ενόχλησης αποφάσισα να δοκιμάσω λίγο τα όρια τους.

- Κυρίες, μην γίνεστε τυπολάτρεις. Η εκδρομή εκτός από εμάς είναι και για εσάς. Εφόσον έχετε ελέγξει τα υπόλοιπα δωμάτια, γιατί δεν κάθεστε μαζί μας να διασκεδάσετε κι εσείς λίγο;

Αυτό που τους είπα σίγουρα τις έβαλε σε σκέψεις. 

Loading...

loading...
Η συνέχεια εδώ
Loading...
Πενταήμερη με τις καθηγήτριες (1ο μέρος) Πενταήμερη με τις καθηγήτριες (1ο μέρος) Reviewed by GOSSIP.SERVICES on Σεπτεμβρίου 16, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.