Eρωτικη Ιστορια.Mαρια φοιτήτρια:Ειχα μείνει πολυ πισώ στα μαθημάτα της ,μια μερα πηγε στο γραφειο του καθηγητη της και..(video)


Η κάτωθι ιστορία αποτελεί περιπέτεια της Μαρίας, μιας μουνάρας βυζαρούς φοιτήτριας που ηθελε να γίνει αεροσυνοδός. Η Μαρία ήταν από μικρή το όνειρο κάθε άνδρα. Είχε τεράστια βυζιά, καστανόξανθα μαλλιά, μάτια-θάλασσες, καταγάλανα, σαρκώδη χείλη και ήταν ψηλή. Δεν ήταν αδύνατη, είχε τα κιλάκια της, που όμως της πήγαιναν και την έκαναν ακόμη πιο θελκτική και σέξι. Η ιστορία ξεκίνησε από το 2ο έτος. Η Μαρία χρωστούσε 10 μαθήματα, καθώς στο πρώτο έτος δε διάβαζε καθόλου. Περισσότερο έκανε δημόσιες σχέσεις παρά παρακολουθούσε τα μαθήματα. Γι’ αυτό λοιπόν και άρχισε να τα βρίσκει μπαστούνια. Νοίκιαζε ένα δυαράκι κάπου στο κέντρο της πόλης, έμενε μόνη της και παράλληλα δούλευε περιστασιακά ως baby-sitter για να καλύπτει τις βασικές της ανάγκες.

Ακόμη πριν από την περίοδο της εξεταστικής, η Μαρία ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη καθώς παρακολουθούσε ελάχιστα τα μαθήματά της. Βολευόταν προσωρινά με σημειώσεις συμφοιτητών, που όμως δεν κάλυπταν το ευρύ φάσμα της ύλης της.

Μόλις έφτασε η εξεταστική, η βυζαρού καυλιάρα μας, ξέχασε τα ξενύχτια και τις κραιπάλες, κάτι που της στοίχισε πολύ μιας και είχε συνηθίσει να καλοπερνά. Αφού έδωσε το πρώτο μάθημα και είδε ότι δεν το πέρασε, αποφάσισε να μιλήσει με τον καθηγητή μήπως καταφέρει να του αλλάξει γνώμη, και να
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
loading...
Loading...
Επίσκ σε ιστότ.
Loading...
Eρωτικη Ιστορια.Mαρια φοιτήτρια:Ειχα μείνει πολυ πισώ στα μαθημάτα της ,μια μερα πηγε στο γραφειο του καθηγητη της και..(video) Eρωτικη Ιστορια.Mαρια φοιτήτρια:Ειχα μείνει πολυ πισώ στα μαθημάτα της ,μια μερα πηγε στο γραφειο του καθηγητη της και..(video) Reviewed by GOSSIP.SERVICES on Δεκεμβρίου 27, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.